Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

Rensa huvudet på tankar

Av islandstokan - 31 juli 2011 22:33

Suck, vad allt känns motigt just nu. Jag har väldigt mycket studier att ta igen och det känns som att det är omöjligt att orka med allt! Uppenbarligen var det tänkt att jag skulle kunna sköta skolan som vanligt trots gallstensanfallen... Tack för den, svensk sjukvård.


När man känner sig så trött på allt är det skönt att kunna åka ut till stallet och bara släppa allt annat. Hur fasen överlever de som inte håller på med hästar? Jag skulle bli tokig om jag inte fick komma ut och rensa hjärnan på alla tankar. Det gör man bäst från hästryggen!


Idag var det extra skönt att slippa vardagen. Rósa skötte sig så fint! Vi smakade lite på skänkelvikningar och med lite mer träning och mer lösgörande tror jag att hon kommer förstå vad det går ut på. Det går helt klart åt rätt håll. Tölten jobbade vi också vidare på och skyndar långsamt.


   

Har införskaffat ett ylletäcke till henne förresten, som hon får ha i vinter sedan om hon blir svettig. Hon fick prova det efter ritten bara så jag fick se att det passade, och det gjorde det!  

Nu är det inte så mycket mer jag behöver till hästarna, kvar på listan står en tömkörningsgjord, kapson och klippmaskin, men det får bli senare, när det finns ekonomiskt utrymme.

 
 
Ingen bild

Natalie

1 augusti 2011 05:56

Jag funderar också ofta på hur de utan hästar klarar sig... Fint träns hon har Rósa! :-)

SV: Det fixar du säkert en avelsvärdering! :-)

 
Mikaela

Mikaela

1 augusti 2011 07:10

Snygg nosgrimma:)

http://svippostina.blogg.se

 
Natalie

Natalie

1 augusti 2011 07:45

hon har så himla vackert ansiktsuttryck den där hästen!

http://n-rongvall.bloggplatsen.se

 
Frida

Frida

1 augusti 2011 13:14

Svar: Guffi får alltid massor :( I vintras behandlade vi med ett medel som är för iller, och det fungerade tror vi, de fick iaf mindre än året innan.

Vi får väl se :) Han tyckte mest hon var lite jobbig och skumpig i tölten, den andra hästen har ridit är en riktig tölthäst :)

Så kan det nog bara :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Linda

Linda

1 augusti 2011 13:44

O en annan är orolig över ekonomin, det blev väldigt mkt utgifter nu :( Du får rida och rensa tankarna lite åt mig, jag hann inte med det så mkt under skritturen idag, fick ju en flygtur ^^

Sv: Tack, det kändes riktigt bra när man var där :)

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Frida

Frida

1 augusti 2011 15:30

Svar: På bruna hästar passar det, men Guffi har ganska mycket rött i sin päls och lila och rött passar inte så jättebra tycker jag egentligen, men nu blir det så ändå :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Linda

Linda

1 augusti 2011 16:02

Sv: Ja hon var lite tokig, har blivit lite tokig ^^ Jag hoppas hon sköter sig med hovslagaren imorgon, det brukar inte vara så lätt att sko o verka den hästen!

Har du bara ramlat av två gånger? På den rejserhäst:D? O jag 4 på min segpuppa haha..Hon kanske blir en helt annan häst efter den här behandlingen!

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Mikaela

Mikaela

1 augusti 2011 16:44

Sv; Det är super kul!

http://svippostina.blogg.se

 
Agnes

Agnes

1 augusti 2011 19:29

Fin häst :D
Hur många hästar har du egentligen?

http://www.agnessvedberg.blogspot.com

 
Alexandra

Alexandra

1 augusti 2011 20:50

Ridning är helt klart ett bra sätt att rensa tankar på! Riktigt fridfullt om nu inte hästen är på bushumör :P

Sv: Hehe, jag uppskattar verkligen att jag fått lära mig franska och att mamma alltid prata franska med mig :)

http://barefootangel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Ovido - Quiz & Flashcards