Direktlänk till inlägg 20 mars 2013

Bekymmer

Av islandstokan - 20 mars 2013 17:27

Jag är så förbannat trött på snön och kylan nu att jag inte vet varken ut eller in. Ska det aldrig bli vår?! Rósa trivs bättre, hon har fortfarande inte börjat fälla. Jag antar att hon kände det på sig, att vintern skulle bita sig fast så här länge, och då är det ju ingen brådska att bli av med vinterskruden.


Vi tog en promenad idag igen, utforskade lite ny mark. Roligt, tyckte Rósa, som gick och småkivades hela vägen, i synnerhet när vi joggade. Hon ruskar på huvudet och knuffar på mig med mulen för att försöka få igång mig. Jag är alldeles för tråkig enligt henne.


Men det är härligt med en häst som är så glad, så där glad att det syns.


Jag har dock börjat fundera lite på om det är något med Rósa som inte är som det ska. Det är mycket som känns fel med hela ridningen, ändå kan jag inte sätta fingret på exakt vad som är fel. Massören kommer ut snart och kollar igenom henne, kanske hittar hon något som jag missat.

 

 
ANNONS
 
Frida

Frida

20 mars 2013 20:58

Hoppas inte det är något tokigt med henne, fast samtidigt kan det vara skönt om det finns en anledning till den där känslan av att något inte stämmer, bara det inte är något allvarligt.

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Julia

Julia

21 mars 2013 10:29

Hoppas att det inte är något allvarligt..!

http://ohjuliet.blogg.se

 
Agnetha

Agnetha

21 mars 2013 13:02

vilken otroligt vacker bild!
Rosa verkar vara en smart fröken som behåller jackan på, annars håller jag med dig - urk, var är våren?! Hoppas du har fel i din känsla att nåt är fel, men om nåt är tokigt hoppas jag att det kommer fram så det blir rätt!

http://agnethasfundror.se

 
Ingen bild

Katta

21 mars 2013 21:49

Jag håller med dig!!! Är så in i norden trött på vintern! Varför bor man här? Isen och kylan och vinden gör mig helt tokig! Jag ska inte klaga på mygg, knott och värme en enda gång i sommar!

 
Titti

Titti

22 mars 2013 06:49

Lär ju inge kul att du misstänker nåt fel :( Men om det är nåt så hoppas jag det löser sig. Fina bilder på Rosa :) Snygg häst det där!! Jasså du har hittat facebook! Du är långt ifrån ensam om att inte haft det,känner massor som inte har ;)

http://livetpavischan.blogg.se

 
Mikaela

Mikaela

22 mars 2013 18:56

Ååå vad roligt att du bloggar igen! Har varit inne och "smygläst" nu ett tag men inte kommit mig för att kommentera.
Vad skönt att fölis blev såld och spännande med ny häst till hösten:)

http://svippostina.blogg.se

 
Nina

Nina" title="http://blogg.se]Nina[/url]" target="_blank">blogg.se]Nina[/url]

22 mars 2013 22:14

Vad tråkigt om det är något "vajsing" med henne :-( Har du känt av det länge eller är det nytt? Hoppas ni hittar vad det är, om det nu skulle vara något, så ni kan åtgärda det.

Javisst blir man galen över att våren aldrig kan komma! Det är okej de dagar det är sol, men de andra....usch!

http://stallskogalund. blogg.se

 
Fia - med islandshästen som passion

Fia - med islandshästen som passion

23 mars 2013 21:31

Ja usch ja.. den här vintern har ju hållit på i fem månader nu, räcker och blir över! Mina hästar fäller dock nu, ena tappar päls som en tok just nu också..!

http://meistaraverk.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se