Direktlänk till inlägg 17 juni 2011

Nervöst

Av islandstokan - 17 juni 2011 11:52

Rósa och jag tackar för gratulationerna! Jag håller verkligen tummarna för att allt ska gå bra och att hon ska gå med en frisk fölunge den här tiden nästa år!


I morgon ska vi hämta hem henne, och det ser jag mycket fram emot! Hon har inte ens varit borta en månad och det känns som en evighet. Och jag som funderat på att eventuellt skicka henne på tillridning i höst, känns inte troligt att jag ska kunna vara borta från henne så länge igen... Vi får se hur det blir med de planerna.


Jag var förresten och träffade en gallspecialist igår och nu är det bestämt att jag ska opereras den 6/7. Lite nervöst måste jag erkänna! Jag har dock opererats förut (blindtarmen), så jag är väl lite lugnare nu, det är nästan samma ingrepp, bara det att det är gallblåsan som ska väck den här gången. Önska mig lycka till!

 
 
Linda

Linda

17 juni 2011 12:32

Sv: Ja jag vet faktiskt inte när jag tänkt betäcka henne, funderade på nästa vår men vi får se :) Måste ju välja en riiktigt bra passande hingst också. Och jag kan INGET om hingstar o avel. Förslag?

Vad mysigt att du får hem henne igen. Då blir det en del ridning antar jag ;) Då får jag väl sitta här och njuta medan min skrota ska bli frisk o bra igen, om hon nu blir det..

Orden operation skrämmer en men vi får hoppas att du blir bra istället.

http://www.elmo.cybersite.nu/

 
Linda

Linda

17 juni 2011 12:36

Jag är också lite feg att rida.
Min travare exempelvis törs jag inte driva på järnet usch vad otäckt han får in en sån jävla hög växel sedan är det en rejäl höjd och fart att krascha i hahaha..

Jag är jättenöjd med mitt nya hår, ser betydligt bättre ut än förut *skäms*

http://www.elmo.cybersite.nu

 
Frida

Frida

17 juni 2011 14:55

Hoppas det går bra med operationen :)

Svar: Jag brukar stå kvar och titta så inget händer, och rätta till täcket om det hamnar på sne så han inte kan klia sönder det eller så.

Jag tycker att det sitter bättre, men jag har inte så bra att jämföra med. Det blåa täcket vet jag inte vilken storlek det är och jag har aldrig haft en Höökstäcke. Men jag tycker ändå det ser ut att sitta bättre än vad täckena från Hööks gör på andra hästar, det ser väldigt hängigt ut kan man säga :)

Han hade faktiskt huvan på sig idag när jag kom! :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Elina

Elina

17 juni 2011 18:34

Vad skönt att du fått tid för en operation! Hoppas allting går bra och lycka till! :)

SV: Ja, hon är till salu igen. Dock med stor sorg i hjärtat, hon var ju tänkt som en efterträdare för Filipus. Jag tror jag behöver en paus från hästarna om det blir så att båda tas bort för känner jag mig själv rätt kommer hela min värld att rasa och det kommer ta tid för mig att ta mig upp igen..

Hehe nej, jag kan inte få ordning på vilken häst som helst ;-) Men jag gillar utmaningar och jag vill inte ha en "färdig" häst eller läromästare. Jag vill utvecklas tillsammans med hästen, jag vill skapa en relation till hästen och följa den på resan. Det är kanske därför jag älskar att hålla på med unghästar eller hästar som ska skolas om. ;-) Tack! :)

http://icelandic.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Natalie

20 juni 2011 06:04

Lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Ovido - Quiz & Flashcards